Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Zakazana sednica skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić, zakazao je 15. sednicu Skupštine grada.

Prema sazivu upućenom odbornicima sednica će se održati 11. jula 2017. godine, u velikoj sali zgrade lokalne samouprave (Trg cara Uroša 1, Sombor), sa početkom u 9.00 časova.

Dnevni red predložen odbornicima sadrži 14 tačaka i to: Predlog odluke o prvom rebalansu odluke o budžetu grada Sombora za 2017. godinu, Predlog odluke  za participativno budžetiranje, Predlog odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu javnog sektora  grada Sombora za 2017. godinu, te Predlog odluke o uređenju Grada.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o: Predlogu  odluke o ostvarivanju uslova za potpuniju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu građana grada Sombora, predlozima odluka o izmeni i dopuni planova generalne regulacije naseljenih mesta – Doroslovo, Stapar i Riđica, kao i Predlogu odluke o javnom prevozu u drumskom saobraćaju na teritoriji Grada Sombora.

Odbornici će odlučiti i o planu i programu prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju i redu vožnje  AD „Severtrans“, predlogu pravilnika o finansiranju i sufinansiranju programa /projekata udruženja koji su od javnog interesa za grad Sombor, izveštajima o radu mesnih zajednica u 2016. godini, imovinsko-pravnim predmetima.

Odbornici će razmotriti i predloge Odbora za kadrovska pitanja i radne odnose koji se odnose na razrešenja i imenovanja člana Odbora za obrazovanje, prosvetu i kulturu.

Izvor: sombor.rs

Tagovi:
Pročitajte još: