fbpx
21°C
Clear sky

Apatin: Sve spremno za početak trećeg Međunarodnog fudbalskog turnira za najmlađe

Sinoć su organizatori trećeg Međunarodnog turnira za mlađe uzraste „OFK Mladost Apatin kup“ zaključili listu učesnika i odredili raspored kola za turnir koji će se održati u subotu na stadionu kraj Dunava. Start je u 9 časova i na jednom mestu će se naći oko 700 mališana, uzrasta od 2008. do 2014. godišta, koji će igrati u svojim uzrastima na deset pripremljenih terena.

“Zadovoljni smo brojem ekipa koje su potvrdile učešće i verujem da će sve proteći u najboljem redu, jer smo uložili puno truda da sve dovedemo do onog nivoa koji je neophodan za organizaciju ovako velike manifestacije. Sa našeg aspekta sve je spremno za početak”, kaže Petar Bursać, trener najuspešnije generacije apatinskih mališana koja je nedavno postala prvak države u uzrastu 2012. godište i dodaje:”Dečaci su nestrpljivi i jedva čekaju da turnir krene, jer žele da se pokažu pred roditeljima, rodbinom, prijateljima i domaćim navijačima koji će ih prvi put videti na delu nakon što su osvojili titulu prvaka države”.

Ljubitelji fudbala imaće priliku da vide mnoge dobre igrače iz raznih klubova, a treba naglasiti da će najzastupljeniji biti mališani ekipe DIF iz Kosovske Mitrovice, koji imaju predstavnike u svim uzrastima.

 

Tagovi:
Pročitajte još: