fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Apatin: Trostruki pobednik Guče na otvaranju Svetskog prvenstva u Ribolovu

Nemanja Jović

Od ponedeljka, 21. avgusta, počinju treninzi ekipa koje će učestvovati na ovogodišnjem, 29. po redu Svetskom prvenstvu u ribolovu za žene, koje će se održati na rukavcu u Apatinu.

Ceremonija svečanog otvaranja planirana je za četvrtak, 24. avgust, defileom 14 učesnika od 17 časova i 30 minuta, dok će od 20 časova, na Trgu Nikole Tesle, biti upriličen koncert Joe2Shine i Bojan Ristić Brass Band – “House & Trumpet”.

Građane opštine Apatin i njihove goste, na svečano otvaranje događaja, pozvao je direktor Turističke organizacije, Nemanja Jović, koji je otkrio šta je još pripremljeno od programa za četvrtak.

„Najboljih 15 kuvara apatinskog ribljeg paprikaša, pobednici sa nekih od prethodnih takmičenja, kuvaće naš prepoznatljivi gastronomski specijalitet za sve reprezentacije i to nas očekuje takođe na Trgu Nikole Tesle, a nakon toga i koncert ovogodišnjih pobednika sa festivala trube u Guči, Bojan Ristića, kome je to treća titula najboljeg trubačkog ansambla, čime je postao majstor trube. Posebno bih još istakao da je lokalna samouprava pripremila poklone za naše najmlađe sugrađane u vidu ribolovačkog pribora, te pozivam i njih da se u četvrtak odazovu u što većem broju“, poručuje Nemanja Jović.

Tagovi:
Pročitajte još: