fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Apatin: U toku radovi na putu od ulice Nova ka nasipu uz Dunav

Apatin: U toku radovi na putu od ulice Nova ka nasipu uz Dunav 2

Na osnovu Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opštini Apatin su krajem marta odobrena sredstva u visini od 150 miliona dinara. U pitanju je dvogodišnji projekat u sklopu kojeg je rekonstruisan Apatinski put u Prigrevici, a trenutno se odvijaju radovi na putu od ulice Nova ka nasipu uz Dunav.

Kako radovi teku i dokle se stiglo sa rekonstrukcijom, sa gradilišta se medijima obratila predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

„Ovo je deo velike investicije od 270 miliona dinara u lokalnu infrastrukturu koja će biti realizovana u toku ove i na proleće naredne godine. Radi se u dužini od 2400 metara ovde u Romskom naselju u Apatinu. To je put koji praktično vodi od izlaza iz Apatina do gradske deponije. Mnogi građani ga ovde koriste i imali su primedbe na stanje u kojem je bio u prethodnom periodu. Sada radimo kompletnu rekonstrukciju tog puta, trenutno su u toku radovi na delu od 1500 metara, gde se postavlja noseći sloj asfalta, a nakon toga će biti postavljen i završni sloj i time ćemo ovaj put, koji je zaista bio možda u najlošijem stanju, dovesti u stanje funkcionalnosti“, rekla je Dubravka Korać.

Tagovi:
Pročitajte još: