Apatinski zimski turnir u malom fudbalu

Zimski turnir u malom fudbalu, koji se igra u organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin, a pod pokroviteljstvom SO Apatin, zbog novogodišnjih praznika nastavlja se u četvrtak 2. januara od 16 časova. Što se dosadašnjih utakmica tiče, većina je ispunila očekivanja posetilaca i pored puno golova, viđeno je i dosta lepih i atraktivnih poteza. 

Kod seniora, u grupi A, na tabeli vodi “Picerija Zamak” sa sedam bodova, drugi je “Koktel” sa četiri i utakmicom manje, potom slede Fitnes centar “Body & mind” i “Bratstvo” sa po tri, dok je ekipa “Sveti Đorđije” za sada bez bodova.

U grupi B, “NTM Čikerija” i “Max bet” imaju po maksimalnih šest bodova, “Paxel Mladost” i “River Plate” po tri, dok su “Caffe Time” i “Pariska čaršija” bez bodova.

Veterani prikazuju dobru igru, posebno ekipa “POKS”, u čijim redovima nastupa doskro jedan od najboljih prvoligaških fudbalera, Vladimir Torbica. Upravo ekipa POKS vodi na tabeli sa svih devet bodova, slede “Dan Vik Partizan” i “Zaboravljeni” sa po šest, “Picerija Zamak” i “Gips rigips Bujić” sa po tri, “URA” i “Sombor” nemaju bodova.

Kod kadeta, sa po tri pobede u isto toliko odigranih kola i devet osvojenih bodova na tabeli vode “Cold beer” i “Česma invest”, “Mladost” ima šest, “Kursadžije” tri, a bez bodova su “Zar je bitno” i “Dinamo”.

U konkurenciji pionira, “Picerija Zamak” ima maksimalnih devet bodova, “Pariz” i “Srbija do Tokija” po sedam, “Otpisani” 3, “ASM Kovačević” dva, “Džimikomerc” jedan i “Dinamo” je bez bodova.

U četvrtak 2. januara igraju:

16,00 – 16,20​pioniri​Picerija Zamak – Dinamo

16,25 – 17,00​veterani​Gips rigips Bujić – Sombor

17,05 – 17,40 ​veterani​URA – POKC

17,45 – 18,20​veterani​Picerija Zamak – Zaboravljeni

18,25 – 19,10​seniori B​River Plate – Pariz čaršija

19,15 – 20,00​seniori B​Paxel Mladost – Caffe Time

20,05​​​seniori B​NTM Čikerija – Max bet

Jovan Banjac