Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Balzam možete biti spas u slučaju da imate žuljeve, ali i u ovim situacijama

Balzam

Balzam za usne koji mnoge žene imaju gotovo uvek u torbici, postaće još neophodniji kada čujete za šta sve može da se koristi. Pored primarne postoji još niz nestandardnih mogućnosti primene.

Predstavljamo vam sedam situacija u kojima mogu biti bukvalno spasonosno rešenje:

Pomaže da se izbegnu žuljevi

Kod novih cipela veoma je važno da izbegnete žuljeve, a u tome će vam pomoći balzam za usne, ako njime premažete „kritična“ mesta. Ovaj trik pomaže smanjenju trenja i izbegavanju nelagodnosti.

Produžava dejstvo parfema

Ako namažete balzamom za usne ona mesta na koja ćete naknadno naneti parfem, učinićete da miris bude jači i dugotrajniji.

Kao sredstvo za oblikovanje obrva

Balzam za usne je odlično sredstvo za oblikovanje obrva. Osim fiksiranja, daje obrvama negovan izgled i ubrzava njihov rast.

Pomaže prilikom skidanja prstena

Ako ne uspevate skinuti prsten, pokušajte to uraditi uz pomoć balzama za usne. To uvek deluje!

Popunjava ogrebotine na stvarima od kože i pospešuje njihov sjaj

Ako su se na vašoj obući pojavile manje ogrebotine, iskoristite svoje labelo. Takođe, možete isprobati ovaj trik na svojoj tašni, na nameštaju, i drugim proizvodima od kože.

Odlična je pomoć kod stanja prehlade

Kada često brišete nos, ako ste prehlađeni, na koži ispod nosa se javlja iritacija. Nanesite balzam za usne na iritiranu oblast – on će hidrirati kožu i doprineće bržoj regeneraciji.

Za lakše povrede i ujede insekata

Zahvaljujući svojim hidratantnim i umirajućim svojstvima, balzam za usne lako će otkloniti različite iritacije, smanjiće svrab i ubrzaće proces regeneracije ćelija. On se, takođe, odlično nosi sa cvenilom kože i sitnim ogrebotinama.

Tagovi:
Pročitajte još: