Besplatna obuka mladih za multimedijalnu produkciju

Trodnevna  obuka  mladih pod nazivom: „Jačanje kompetencija mladih za multimedijalnu produkciju“ , biće organizovana 17., 24. i 31. maja 2018. godine, u Omladinskom klubu grada Sombora, Venac Radomira Putnika br. 2, Sombor.

Obuka je besplatna i sva tri dana odvijaće se u vremenu od 15.00 do 20.00 časova. Lokalna samouprava, kao realizator obuke, sa partnerskim organizacijama, Somborskim edukativnim centrom i UG „Somborski omladinski Boom“,  poziva mlade starosti od 15 do 30 godina da se za obuku prijave do 30. aprila.

Broj učesnika obuke je ograničen, a aplikacioni formular za prijavu dostupan je na sajtu Somborskog edukativnog centra www.sec.org.rs.

Mlade će obučavati  stručnjaci iz multimedijalne produkcije, a po završetku obuke učesnici će dobiti potvrdu o učešću u edukaciji.

Za učesnike obuke koji žive u somborskim selima, obezbeđeni su troškovi prevoza.

Obuka se organizuje u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“, koji finansijski podržava  Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: sombor.rs