fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Bogat sportski vikend za predstavnike opštine Kula

Sport

U 12. kolu Srpske lige „Vojvodina“, fudbaleri „Hajduka 1912“ dočekuju na svom terenu „Železničar“ iz Inđije. Meč je na programu sutra, 28. oktobra, od 13.30 časova. Reč je o ekipi koja je u vrhu tabele, te je jasno da „Hajduk“ mora da pruži maksimalno dobru igru protiv favorita na papiru.
Kada je reč o Područnoj ligi Sombor, „Kula“ u Bačkoj Palanci igra protiv „Krila Krajine“, dok „Crvenka“ dočekuje „Borac 46“ iz Obrovca. Oba meča su na programu sutra od 13.30 časova. U nedelju, od 13.30 časova, „Lipar“ dočekuje „Budućnost“ iz Gložana, dok „Rusin“ igra u Mladenovu protiv ekipe „Budućnosti“.
U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1. razred sivački „Polet“ igra protiv „Korduna“ u Kljajićevu, dok je „Mladost“ iz Kruščića slobodna.
Kada je u pitanju rukomet, „Crvenka“ u 6. kolu Super B lige gostuje beogradskim „Lavovima“. Meč je na programu sutra od 19.30 časova, dok „Sivac 69“, igra u nedelju od 17.30 časova, u Bačkoj Palanci protiv „Lavova“.
Odbojkaši „Hajduka“ u trećem kolu Prve vojvođanske lige Istok igraju u Turiji protiv „Mladosti“. Meč je na programu u nedelju od 19 časova. Kada je o odbojkašicama „Hajduka“ reč, one svoj meč 3. kola Prve vojvođanske lige Sever igraju u nedelju od 10.45 časova, kada gostuju ekipi „Subotice“.
Kuglaši „Hajduka“ u 7. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina idu u Kovačicu, gde igraju protiv ekipe „Slavia“. Meč je na programu u nedelju od 15 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: