fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Dečacima apatinske Mladosti čestitke umesto medalja

Dečaci OFK Mladost Apatin rođeni 2009. godine i mlađi učestvovali su prošlog vikenda na velikom turniru u Begeču gde su bili nadomak odličja. Vidan je napredak u igri u odnosu na predhodne turnire, dopadljive i smišljene akcije, zalaganje i ozbiljan pristup utakmicama karakterisale su igru mladih Apatinaca koji su pobrali simpatije skoro svih učesnika turnira.

Mladi igrači Mladosti imali su tešku grupu gde su uspeli da odigraju sa GDM Novi Sad 3:3, potom savladaju ŠF Derby Novi Sad sa 4:1. U četvrtini finala nakon sjajne igre savladana je novosadska Vojvodina sa 4:2 i činilo se da je put do titule prvaka raskrčen, ali je usledilo polufinale koje je za igrače Mladost bilo fatalno. Nakon serije promašaja izgubili su od Milanelo ŠF sa 2:1. Identičnim rezltatom poraženi su u borbi za treće mesto od Krila Krajine iz Bačke Palanke, uz konstataciju da su odigrali verovatno najslabiju utakmicu.

-Velika je šteta što se dečaci nakon ovakvog izdanja i dobre igre nisu uspeli domoći jednog od odličja, ali zato nam prija saznanje da smo na dobrom putu da stvorimo ekipu koja će nešto značiti u domaćem fudbalu. To su nam potvrdili svi koji nas znaju i jednoglasni su u oceni da smo prikazali najlepši fudbal. Prelomno je bilo u polufinalu gde smo promašili mnogo prilika, a iz dva prekida primili dva pogotka. Sve to je sastavni deo fudbala i okrećemo se narednom turniru koji je već sledećeg vikenda kada odlazimo našim prijateljima iz Odžaka, kaže trener mladih Apatinaca Petar Bursać.

Tagovi:
Pročitajte još: