Dom kulture Sivac glavni nosilac projekta „Mladi za bolje sutra“

Dom kulture Sivac je, od ove godine,učesnik i glavni nosilac aktivnosti za Srbiju, projekta pod nazivom “Mladi za bolje sutra”. Projekat je deo EU programa “Erasmus”, međunarodna razmena mladih i održaće se u Rijeci od 5.avgusta do 16. avgusta. U realizaciji projekta učestvuju pozorišta iz Sente, Crvenke, Kule, Travnika, Slavonskog Broda, Valjeva, Županje, a od ove godine i dramska sekcija iz Sivca. Dnevne aktivnosti projekta biće vezane za pozorišnu umetnost (gluma,pantomima,recitovanje).
Učesnicima je sve plaćeno (prevoz,smeštaj,hrana,osiguranje). Pored planiranih aktivnosti,učesnici će imati dovoljno vremena za slobodno vreme i odlazak na plažu. Za učešće u projektu mogu se prijaviti svi zainteresovani u uzrastu od 14-28 godina, koji ne moraju biti članovi glumačke sekcije “Velimir Veljko Sandić” i nije neophodno bilo kakvo iskustvo u ovom domenu.
Sve informacije i prijave na telefon: 064/ 306-3663,v.d.direktora Doma kulture Sivac,Vera Golubović ili na broj 064/ 156- 8434, Željko Varagiž,dugogodišnji član dramske sekcije “Velimir Veljko Sandić ” iz Sivca. Rok za prijave 5. jun 2020. godine.