fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Dva sastojka koja čiste organizam i sprečavaju taloženje masnoća

Svi znamo da su paraziti štetni za organizam domaćina. Oni koriste hranljive materije u organizmu domaćina i oštećuju ga.

Paraziti najčešće žive u ljudskim crevima, a hrane se šećerom.

Treba da prestanete da jedete previše šećera i namirnice bogate šećerom jer kada jedete mnogo šećera, onda stvarate uslove koji akumuliraju višak sluzi u vašem telu, a taj višak sluzi je savršena podloga za gljivice i bakterije da se reprodukuju i razmnožavaju.

Dakle, sada kada znamo njihovu slabu tačku – šećer i šećerni proizvodi, hajde da vidimo koji je najbolji i najefikasniji način za uklanjanje ovih štetnih parazita iz organizma.

Najbolji prirodni način da se unište ovi štetni paraziti je pomoću nekih zdravih i efikasnih metoda za čišćenje. Treba da izbegavate šećer i žitarice koliko god možete, ukoliko želite da ostvarite najbolje rezultate. A kada očistite svoje telo od svih ovih štetnih parazita, bićete ponovo sveži i puni energije!

Evo koji su vam sastojci potrebni kako bi napravili ovaj domaći recept za čišćenje od parazita:

Sastojci:

*100 grama semena lana

*10 grama suvih karanfilića

Uputstvo:

Sve što treba da uradite je da sameljete ove sastojke u nekom mlinu, dok ne dobijete formu praha.

Kako se koristi:

Potrebno je da uzimate 2 kašike ovog praha svako jutru 3 dana. Možete pomešati ovaj prah sa toplim filtriranim mlekom, ili ga možete dodati u svoje žitarice za doručak. Nakon 3 dana treba da napravite 3 dana pauze, i ponovite sve ispočetka. Treba da ponavljate ovaj metod mesec dana. Ako želite da zadržite štetne parazite daleko, treba nekoliko puta godišnje da ponovite ovaj proces čišćenja.

Preuzeto: Prva.rs

Tagovi:
Pročitajte još: