Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

“Grupa” dolazi na jesen! Nova serija RTS o kriminalu i delinkvenciji razoružaće vas realnošću

Ovo nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet.

Televizijsku jesen osvežiće serija koju do sada nismo imali prilike da gledamo u Srbiji.

Serija Grupa

U impozantnoj glumačkoj postavi je i Branka Katić Foto: Goran Đukanović

Serija ‘’Grupa’’ je napeta, uzbudljiva i strastvena dramska serija o tri sveta (kriminal, policija, deca/tinejdžeri) koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo koegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom, tako da svaka epizoda serije obiluje triler i emotivnim obrtima.

Kako je Grupa tinejdžera sa Dorćola povezana sa ubistvom poznatog beogradskog kriminalca postaje opsesija inspektora trećeg odeljenja policije – Dragana Gage Miletića. Kroz njegov pokušaj da rasvetli ovaj zločin oslikava se život njegovih kolega u stanici, biznismena osumnjičenih za ilegalne poslove, ali i maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. Na izgled nepovezane grupe ljudi slažu uzbudljivu sliku savremenog  društva.

Dragan Miletić Gaga, iskusni inspektor trećeg odeljenja za krvne delikte ima specifične metode rada koji se mnogima ne sviđaju. Uporan, tvrdoglav, temeljan, istrajava u nameri da reši stari slučaj. Onog trenutka, kada poznati beogradski kriminalac, koji je njegova opsesija, bude ubijen za njega nije kraj – naprotiv, sve tek počinje.

Serija Grupa, Uros Tomic (kreator), Milica Mima Trifunovic, Tijana Markovic

Serija se bavi osetljivim temama Foto: Goran Đukanović

Nastavljajući dalje da traga, Gagu će istraga dovesti do maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. To će otvoriti pandorinu kutiju iz koje će izleteti novi problemi, novi zapleti i nove nerešene situacije.

Serija ‘’Grupa’’ je napeta, uzbudljiva i strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Agende i potrebe junaka iz sva tri sveta (kriminal, policija, deca/tinejdžeri) se sve vreme prepliću, pojačavajući i spuštajući u zavisnosti od zapleta intezitet i tenziju, koja na taj način pulsira svih 11 epizoda, da bi kulminirala konačnim saspensom koji obiluje triler i emotivnim obrtima.

Preuzeto: Telegraf.rs/RTS
Tagovi:
Pročitajte još: