fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Japanski manikir – spa za nokte

Koriste se samo prirodni sastojci, oni dubinski regenerišu nokte pa se preporučuju damama kojima su tanki i lomljivi ili se “listaju”.

Zdravi i besprekorno oblikovani, sjajni nokti, san su svake dame, a upravo to je moguće uz japanski manikir, koji se mnogo razlikuje od klasičnog “zapadnjačkog” na koji smo navikli. Koriste se samo prirodni sastojci, oni dubinski regenerišu nokte pa se preporučuju damama kojima su tanki i lomljivi ili se “listaju”, pa ne mogu da izrastu do željene veličine. Takođe, ova metoda ih obnavlja od čestog geliranja i lakiranja.

– Tretman počinje blagim pilingom od morskih algi, zatim se nanosi mineralna pasta bogata kalcijumom i njome glača cela površina.

– Sledi poliranje nokta prirodnim pčelinjim voskom, koji se fiksira na površinu pomoću sjajnog bisernog praha ili specijalne pločice od pirinčanih vlakana. Polira se sve dok se ne dobije visoki sjaj.

– Japanski manikir se završava masažom ruku vrućom svilenom kesicom, ispunjenom specijalnom mešavinom soli, eteričnih ulja i cvetnih ekstrakata.

Efekat je iznenađujuće dobar jer su nokti glatki, sjajni i nežno ružičasti, zbog čega se ovaj tretman naziva i “rumenilo za nokte”, a takvi ostaju čak nekoliko nedelja. 

Preuzeto: Novosti.rs

Tagovi:
Pročitajte još: