fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Krsturčani pokazuju humanost na delu

Humanitarna akcija - Ruski Krstur

U Ruskom Krsturu je prethodnih nekoliko meseci, na više lokacija, prikupljan dobrotvorni prilog za lečenje Sivčanke Mile Žeželj. Iz humanitarnih kutija prikupljeno je 62.000 dinara, a jedan od organizatora ove akcije, sekretar MZ Ruski Krstur, Mihajlo Pašo, istakao je da su kutije bile postavljene u marketu „Freš“, kafiću „Mala oaza“, „Trend marketu“, JKP „Ruskom“, prodavnici auto-delova „Vislavski“, kao i u Saobraćajnom centru „Kovač“. Pašo je najavio da će Krsturčani nastaviti da, ujedinjeni kao i do sada, pomažu sve ljude kojima je pomoć neophodna, te da je humanost najvažnija nit koja spaja ljude.

Osim ove akcije, stanovnici Ruskog Krstura trenutno prikupljaju i novac za invalidska kolica za svog sugrađanina koji pati od multiple skleroze. Akciju je pokrenula Marija Šepinski, a ona je navela da je za kupovinu elektromotornih kolica potrebno 60.000 dinara.

Svi zainteresovani građani koji žele da pomognu, mogu to učiniti dolaskom u prostorije Mesne zajednice, gde mogu ostaviti humanitarni prilog.

Foto: Opština Kula

Tagovi:
Pročitajte još: