fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Kula: Raspisan Konkurs za nagrađivanje učenika u školskoj 2023/24. godini

Javni konkurs

Na osnovu Člana 16. i 17. Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom i poboljšanju uslova za zadovoljavanje osnovnih potreba deci pri obrazovanju i vaspitanju na teritoriji opštine Kula, Odeljenje za društvene delatnosti raspisalo je Konkurs za nagrađivanje učenika u školskoj 2023/24. godini.

Pravo na nagrađivanje ostvaruju učenici osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini (2022/2023.) osvojili prvo, drugo ili treće mesto u pojedinačnoj konkurenciji na okružnom (regionalnom), republičkom ili međunarodnom takmičenju koje organizuje Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije ili Sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Autonomne pokrajine Vojvodine i to:

Okružno (regionalno) takmičenje:

  1. mesto – 20% od prosečne neto zarade u opštini Kula za prvih 6 meseci tekuće godine
  2. mesto – 15% navedene zarade
  3. mesto – 10% navedene zarade

Republičko – međunarodno takmičenje:

  1. mesto – 30% od prosečne neto zarade u opštini Kula za prvih 6 meseci tekuće godine
  2. mesto – 25% navedene zarade
  3. mesto – 20% navedene zarade

Ekipe, timovi, horovi ili druge grupe takmičara nisu predmet ovog Konkursa.

Učesnici konkursa uz  prijavu na konkurs prilažu: fotokopiju diplome o osvojenom prvom, drugom ili trećem mestu; fotokopiju prvog i drugog lista đačke knjižice; fotokopiju lične karte jednog od roditelja i fotokopiju tekućeg računa roditelja ili učenika.

Rok za prijavljivanje na Konkurs je 15 dana od dana objavljivanja na sajtu opštine Kula, kao i u „Kulskoj komuni“ (1. 11. 2023. godine), a biće oglašen i u svim osnovnim i srednjim školama sa sedištem  na teritoriji opštine Kula.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se Odeljenju za društvene delatnosti opštine Kula, Lenjinova 11, Uslužni centar (šalter broj 5). Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Za dodatne informacije može se obratiti na telefon 025/751-146 i 751-151, ili neposredno na naznačenoj adresi.

Tagovi:
Pročitajte još: