Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kupujete pametni sat? Ovih 5 stvari obavezno tražite od bilo kog modela!

Pametni sat

Novi i lakši život počinje sa asistentom na kog uvek možete da računate.

Od kada ga stavite na ruku, Galaxy Watch4 postaje vaš asistent u ostvarivanju svakodnevnih ciljeva, glavni saradnik u organizaciji života, savetnik za bolji san i partner u vežbanju.

Pravi timski igrač, koji igra za vaš tim i koji zna samo za pobedu.

Elegantan, neprimetan, ali jasnog stava i stila i sa novim licem za svaki novi dan, uklapa se u svako vaš raspoloženje i odevnu kombinaciju – pametni sat Galaxy Watch4 je putokaz ka vašoj zdravijoj verziji sebe i mogućnost da zaista budete bolja verzija sebe.

Sat koji prati vaš napredak

Galaxy Watch4 prati kako napredujete u zadacima koje ste sebi zadali. Postavite ciljeve za težinu, procenat telesnih masti i mišićnu masu i posmatrajte napredak dok vam vaš asistent ne dozvoljava da izgubite motivaciju. On vas obaveštava o vašem fitnes napretku tako što vam meri telesnu strukturu, jer ako vam je poznat odnos masti, mišićne mase i vode u telu, lakše ćete postići željene rezultate.

Samsung BioActive Senzor, kao i najbrži čip koji je kompanija Samsung proizvela, su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove. Potrebno vam je samo 15 sekundi da izmerite svoju telesnu masu BIA metodom, i to samo pomoću dva prsta, bilo kada i bilo gde. Takođe, novi Samsung BioActive Senzor prikazuje sastav u realnom vremenu i obaveštava vas dok radite na svojim zdravstvenim ciljevima.

Partner u vežbanju i lični trener

Uz Galaxy Watch4 dobijate partnera, ali i trenera koji će vam dostaviti vrlo precizan izveštaj sa treninga tako što se, prepoznajući fizičke aktivnosti, upoznaje sa vašom rutinom. Zahvaljujući usavršenom indeksu i postojanju treninga intervala na Galaxy Watch4 satu, vežbe sad mogu biti optimizovane i trening usmeren ka novim ciljevima.

Pratite svoje korake i takmičite se sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem platforme za dopisivanje uživo. Upustite se u izazove koje prate prigodne značke i sistem bodovanja da bi vežbanje bilo zanimljivo i da biste imali više motivacije i zabave – biće vam i lakše da vežbate, verujte nam!

Meri nivo kiseonika u krvi

Instalirana funkcija merenja nivoa kiseonika u krvi kod Galaxy Watch4 sata u svakom trenutku omogućava proveru količine kiseonika u krvotoku. Saturacija kiseonikom je direktno povezana sa fizičkim performansama, pa praćenje kiseonika u krvi pomaže u očuvanju zdravlja.

I kada spavate, Galaxy Watch4 je budan i prati vaš san. Prepoznaje fazu ulaska u san i analizira sve njegove delove, u celosti. Nove opcije omogućavaju proveru nivoa kiseonika u krvi i obrazac hrkanja (ukoliko postoje indicije). Sve ovo obezbediće vam bolje i duže spavanje.

Elegantan, neprimetan, ali sa stavom

Galaxy Watch4 je sat koji prati svaki vaš stil, bila to šetnju u prirodi, poslovni sastanak ili gala večera. Poseduje jednostavan dizajn sa pojednostavljenim Armor Aluminum metalnim ramom, stoga možete izabrati neki od ponuđenih kaiševa za sat, uključujući Hybrid kožni kaiš i Sportski kaiš i sami kreirate izgled svog sata. Galaxy Watch4 se prilagođava vama!

Još jedna pogodnost je da možete birati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju vašem ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Učinite lice svog sata jedinstvenim pomoću AR emotikona koji odražavaju vaš stil, dok animirana grafika prikazuje vaše aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike. Počastite svoj zglob visokokvalitetnim materijalima, udobnošću nošenja, kao i podlogama otpornim na znojenje.

Pravi timski igrač

Kao prvi pametan sat koji radi na Samsung Wear OS, Galaxy Watch4 pruža nesmetan pristup omiljenim aplikacijama sa zgloba – tu vas čeka ogroman izbor aplikacija, počevši od aplikacija za strimovanje muzike do društvenih mreža, aplikacija za dopisivanje i svega ostalog.

Pomoću svega nabrojanog, Galaxy Watch4 će biti vaš asistent za lakši život. Više informacija o satu pogledajte na Samsung Srbija sajtu i ne zaboravite da izaberete pravu veličinu sata i boju za sebe!

Preuzeto: smartlife.mondo.rs

Foto: Samsung

Tagovi:
Pročitajte još: