Međuokružno školsko prvenstvo u košarci

Obaveštavamo Vas da je u organizaciji Grada Sombora i Sportskog saveza grada Sombora 26/27.11.2019. godine u Gradskoj hali Mostonga, održano Međuokružno školsko prvenstvo u košarci za učenike osnovnih i srednjih škola. Takmičenje je obišla i Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća grada Sombora zadužena za sport i omladinu i Milan Stakić, predsednik Sportskog saveza grada Sombora. Tehnički podršku takmičenju, obezbedio je KK “Džoker” iz Sombora i Sportski centar “Soko” a ispred Sportskog saveza, takmičenje su realizovali: Imre Oto, prof. Predrag Mandić, prof. Radovan Rašković i Ilija Lalić.
Pobede u kategorijama : pioniri, omladinci i basket, osvojile su : OŠ „Bratstvo Jedinstvo“ sa prof. Goranom Đuričić (pioniri) i Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor (omladinci – košarka i basket) sa prof. Bojanom Marković.
Ekipa OŠ „Bratstvo Jedinstvo“iz Sombora (pioniri) izborila je pravo učešća na Republičkom školskom prvenstvu u košarci za učenike osnovnih škola koje će se održati u Karatašu 11/12. decembra 2019. godine.
Ekipe Gimnazije „Veljko Petrović“ Sombor ( košarka i basket), izborile su pravo učešća na „Olimpijskim sportskim školskim igrama učenika Republike Srbije“ u košarci i basketu za učenike srednjih škola koje će se održati u Novom Sadu 9 – 16.05.2020. godine.