Naredne nedelje sednica Skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić zakazao je 29. sednicu. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 29. novembra 2018. godine u velikoj sali u zgradi Županije (Trg cara Uroša 1, Sombor), u 9.00 časova.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o devet pitanja iz delokruga rada Skupštine i to: Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za period januar-septembar 2018. godine, informacija o izvršenoj eksternoj reviziji završnog računa budžeta grada sombora za 2017. Godinu. Predlog odluke o četvrtim izmenama i dopunama odluke o određivanju zona i koeficijenata za potrebe utvrđivanja poreza na imovinu na teritoriji grada Sombora, te predlog odluke o prvim izmenama i dopunama odluke o održavanju čistoće na teritoriji grada Sombora.

Odbornici bi trebalo da razmotre i daju saglasnost na predlog odluke o postavljanju spomen ploče dr Jovanu Joci Laloševiću.

Odbornici će razmatrati i predloge u okviru imovinsko-pravnih predmeta, a  okviru poslednje, devete tačke dnevnog reda, odlučiće o predlozima Odbora za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada.

Izvor: sombor.rs