fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Nema mesta dilemi: Kada muškarac gubi interesovanje, signali su jasni

Ljuta žena

Kada razmotrimo međusobne odnose muškaraca i žena, uglavnom su situacije prilično transparentne. Međutim, često se događa da žene gledaju kroz ružičaste naočare, trudeći se da održe nešto što možda nije vredno toga. Ponekad se opravdava ponašanje muškaraca i insistira na održavanju veze koja možda i ne zaslužuje tu titulu.

Ponekad, bez obzira na očite znakove, žene zanemaruju neka ponašanja, kao što je neogovaranje na poruke. Slađana Trikić, transformacioni kouč specijalizovan za partnerske odnose, istražuje dublje o čemu se zapravo radi.

– Ako tvoj partner ignoriše tvoje poruke osam, dvanaest sati ili čak ceo dan, možda čak i duže, treba da se zapitaš – zašto? Možda će ti biti teško da poveruješ, ali razmisli da li je stvarno moguće da neko nema 15 sekundi vremena da ti odgovori. A drugo, da li je stvarno moguće da neko osam i više sati ne pogleda u svoj mobilni telefon i ne primeti tvoju poruku? Ovo je doba kada čak i u toalet ideš sa svojim telefonom – objašnjava Slađana.

– Zato, svako ko je za tebe zainteresovan može da ti odgovoriti na poruku za nekoliko sekundi. Niko nije toliko zauzet da ne može da izdvoji toliko vremena da odgovori. Ako neko tvrdi suprotno, to su samo izgovor i laž. Želim da se svaki put kada počneš da tražiš opravdanja i izgovore zašto ti ne odgovara na poruke, setiš ovoga – zaključuje Slađana.

Tagovi:
Pročitajte još: