fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Opredeljeno 3,5 miliona dinara za sanaciju ambulante u Crvenki

Doktor

Društvena briga za zdravlje na nivou AP Vojvodine obuhvata mere za obezbeđivanje i sprovođenje zdravstvene zaštite kod građana, što ujedno podrazumeva i rad sistema zdravstvenih ustanova. Uprava Doma zdravlja Kula prepoznala je rekonstrukciju donjeg sprata ambulante u Crvenki kao primarnu investiciju, sa ciljem da se u skorijem periodu sprovede i rekonstrukcija sprata.
Iz budžeta Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, za početak radova na sanaciji ambulante u Crvenki, opredeljeno je 3,5 miliona dinara, a sve sa ciljem nesmetanog funkcionisanja i podizanja kvaliteta zdravstvene zaštite.
Ovim povodom, direktorka Doma zdravlja Kula, dr Vesna Tomić, istakla je: „Cilj Doma zdravlja, kao institucije, svakako je kvalitet zdravstvene usluge i da svaki pacijent bude zadovoljan. Nakon mnogo vaganja, odlučili smo da prvo saniramo prostor ambulante u Crvenki, a potom da po principu nužnosti određujemo prioritete za dalje. Podrška Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, resornog sekretara i Pokrajinske Vlade je od nemerljivog značaja, jer uprkos i podršci koju dobijamo od lokalne samouprave ne bi smo mogli da sprovedemo u delo ovakve kapitalne planove.“

Tagovi:
Pročitajte još: