Otvorena sezona kupanja na crvenačkom bazenu

Sezona kupanja na crvenačkom bazenu počela je juče. Pored malog, srednjeg i velikog olimpijskog bazena, koji pružaju mogućnost uživanja u vodi različitim uzrastima, posetiocima su omogućeni i drugi vidovi rekreacije i zabave.
Za održavanje bazena zaduženo je JKP „Vodovod“Crvenka. Direktor JKP „Vodovod“Crvenka Miljan Drašković rekao je da proteklu sezonu smatraju veoma uspešnom, te su isti recept primenili i ove ogodine. Od sportskih sadržaja uređeni su tereni za košarku i odbojku na pesku, a novina je teren za odbojku za osobe sa ograničenim fizičkim mogućnostima. Takođe, u saradnji sa Školom plivanja „Bjelica“ iz Vrbasa je organizovana obuka plivanja svaki dan u periodu od 9 do 10 časova, koja je za mališane do 7 godina besplatna, rekao je Drašković.
On je dodao da su preduzete sve mere zaštite od korona virusa, postavljene su dezobarijere, a kupači se mole da se pridržavaju svih propisanih mera.
Radno vreme je od 10 do 18 časova, a cena ulaznice je 130 dinara. Za decu do 7 godina ulaz je besplatan, dok je cena sezonske karte 3.250,00 dinara.