Poziv mladima da se do 27. februara prijave na obuku za pripremu projekata koji se finansiraju iz sredstava međunarodnih fondova

Obuka mladih sa teritorije grada Sombora, starosti od 15 do 30 godina, za pripremu i realizaciju projekata koji se finansiraju iz sredstava  fondova Evropske unije i drugih međunarodnih fondova biće organizovana početkom marta. S obzirom da je broj učesnika obuke ograničen, grad Sombor kao realizator obuke, poziva mlade da se za učešće na obuci prijave najkasnije do utorka, 27. februara 2018. godine.

Prijave se vrše popunjavanjem formulara koji je dostupan na sajtu www.mladisombora.rs

Informaciju  o prijemu za učešće u obuci, mladi  koji budu uključeni u obuku, dobiće do kraja dana u  sredu, 28. februara 2018. godine, a tada će im biti prosleđena i agenda obuke.

Obuka će biti realizovana u Omladinskom klubu grada Sombora  u dva dela, prvi deo obuke biće organizovan u periodu od  2. do 4. marta, a drugi od 9. do 11. marta 2018. godine.

Za učesnike obuke obezbeđeni su obroci, osveženje, promo materijal, materijal za rad, sertifikati o pohađanju obuke i  usluga prevoza za učesnike iz naseljenih mesta na teritoriji grada Sombora.

Obuka se organizuje u okviru projekta „MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 3.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“, a partneri lokalne samouprave u projektu su  Somborski  edukativni  centar i Somborski  omladinskim Boom,  uz finansijsku podršku Ministarstva omladine  i  sporta  Republike Srbije.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti elektronskim putem: e-mail: kancelarijazamlade@sombor.rs i putem telefona broj: 062/87-50-901.

Izvor: sombor.rs