Poziv na sajam – Zdravo domaće prirodno

Privredna komora uputila je poziv privrednicima, koji prenosimo u celosti:

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 29. do 30. septembra održati:

6. Medjunarodni sajam “Domaće zdravo prirodno”,

3 Sajam finansiranja i

2. Sajam turizma u organizaciji Grada Zaječara uz podršku RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga.

Sajam „Zdravo domaće prirodno“ se održava sa ciljem promocije tradicionalnih, domaćih proizvoda  i prava je prilika za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana, ali i za razmenu znanja i iskustava.

Na prošlogodišnjoj sajamskoj manifestaciji se predstavilo preko 400 proizvođača lekovitog bilja, voća, povrća, cveća, piva, vina, rakije, meda, mleka i mlečnih proizvoda, mesa, hleba i peciva iz svih krajeva Srbije, Makedonije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Italije, Austrije, Bugarske, Rumunije, Slovačke, Indonezije.

Prošlogodišnji Sajam finansiranja je okupio banke i osiguravajuće kuće iz regiona i šire sa ciljem da širokom auditorijumu pruže kvalitetne informacije o svojim proizvodima i uslugama namenjene privrednicima i građanstvu.

Na Sajmu turizma su se na jednom mestu okupile brojne turističke organizacije, specijalne bolnice za rehabilitaciju, banje, regionalne razvojne agencije iz Srbije i BiH. Jedan od najvažnijih ciljeva sajma turizma bio je predstavljanje turističkih potencijala, prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i turističkih destinacija sa raznovrsnim sadržajima.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na Sajmu, molimo vas da nas o tome obavestite na mail: jovana.vujkovic@pks.rs, najkasnije do 09.septembra 2017. godine.

Prijavni list

Pozivno pismo

Izvor: rpksombor.co.rs