fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Probudite se lepe i odmorne: 7 stvari za lepši izgled koje svaka dama treba da praktikuje pred spavanje

Verovatno i vi, kao i mi poznajete jednu od onih žena koje uvek izgledju sređeno. Njihova tajna je u tome da su dobro organizovana pa pre spavanja obave nekoliko rituala zbog kojih se ujutro bude odmorne, lepe i napola sređene.

Ovo su njihovi trikovi:

Pre spavanja srede kosu – Pre spavanja se očešljajte i kosu smotajte u visoku punđu ili labaviju pletenicu, zbog čega ćete se ujutro probuditi s valovima.

Skidaju šminku pre spavanja – Iako smo taj savet čuli milion puta, brojne žene i dalje idu na spavanje s potpunom našminkanim licem. Osim što će vam to oštetiti kožu, probudićete se s natečenim kapcima i suvom kožom oko usta.

Piju čaj – Poput čaja od kamilice, koji ne sadrži kofein. Čaj će opustiti vaše telo i pripremiti vas za spavanje.

Smisle šta će obući – Umesto da ujutro pola sata zurite u ormar i kukate da nemate šta da obučete, veče pre isplanirajte odevnu kombinaciju za sledeći dan i složite je pored kreveta. Zbog toga ćete ujutru imati koji minut više za uživanje u kafi ili snu.

Ne večeraju – Ako pre spavanja pojedete nešto slano ili slatko, probudićete se natečenih kapaka i crvenih očiju. Popite malo jogurta i vode i ujutro ćete biti srećne zbog toga.

Nanose masku – Tokom dana verovatno nemate vremena da nanesete masku i opustite se. Zbog toga pre spavanja nanesite masku i lezite na leđa. Koža će vam ujutro biti zahvalna.

Šetaju pre spavanja – Šetnja pre spavanja će vas oputiti i zbog toga ćete lakše utonuti u san, a sledećeg dana ćete imati mnogo više energije.

Preuzeto: Story.rs

Tagovi:
Pročitajte još: