Sekulić obavio razgovor sa apatinskim privrednicima

Danas je u velikoj sali Skupštine opštine Apatin, predsednika opštine, Radivoj Sekulić i njegovog pomoćnik za investicije, Jevta Milojević, obavio razgovor sa privrednicima sa teritorije opštine Apatin.

Tom prilikom, Sekulić je izrazio nameru lokalne administracije da sa privrednicima dugoročno bude uspostavljena saradnja i pozvao prisutne da, kroz konkretne predloge, iznesu neka od rešenja. On je privrednicima ponudio koncept nefinansijske podrške, poput posredovanja kod nadležnih pokrajinskih i republičkih institucija, ali i relaksacije administrativnih procedura koje su u nadležnosti lokalne samouprave.

Privrednici su u razgovoru govorili o porezu na imovinu koji je prema mišljenju većine nerealno visok, nedostatku kvalifikovane radne snage, nelojalnoj konkurenciji, tenderima, pritiscima raznih inspektorata kao i drugim tekućim pitanjima.

Sekulić je pozvao privrednike da nakon praznika dostave predloge u vezi navedenih problema, najavivši da će sve informacije biti razmatrane kako bi se udovoljilo ovim zahtevima.