Sjajan muzički program povodom dočeka pravoslavne Nove godine

Zapadnobački okrug proslaviće doček pravoslavne Nove godine uz izuzetno bogat zabavni sadržaj. Ipak, nesumnjivo najveće interesovanje vlada za program opština Kula i Apatin, gde će nastupiti Željko Joksimović i Riblja čorba.
Opština Kula, postarala se i ove godine da svoje građane obraduje nastupom jednog od najvećih imena srpske muzičke scene, pa će nakon prošlogodišnje žurke koju je priredio Željko Samardžić, za sjajnu atmosferu ove godine biti zadužen Željko Joksimović. Pre koncerta, nastupiće tamburaši, a uz besplatne tople napitke i obezbeđen besplatan prevoz autobusom iz svih naseljenih mesta opštine, ova lokalna samouprava zaista se potrudila da obezbedi svojim građanima nezaboravan provod. Koncert će biti održan u Kramerovoj ulici, sa početkom u 21:00 čas.
Apatinci će srpsku Novu godinu dočekati uz zvuke rokenrola, pošto će te noći na Trgu Nikole Tesle, nastupiti legendarna Riblja čorba. Kao uvertira, nastupiće lokalni bend Prljavi Romeo, te će se kao i u Kuli, služiti besplatni topli napici. Međutim, pored koncerta kao glavnog događaja, pripremljen je i propratni događaj u klubu KC Pik gde će biti priređena izložba fotografija Riblje čorbe, sa prethodnog koncerta u Apatinu, koji je održan 2012. godine. Na izložbi će biti prikazano 20 fotografija, a svi zainteresovani će moći da ih kupe putem licitacije. Sav prihod od prodaje, ići će u humanitarne svrhe. Početak koncerta zakazan je za 21:00 čas.