Skupština Sombora zakazana za 22. septembar

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić, zakazao je 16. sednicu Skupštine grada. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 22. septembra 2017. godine  u velikoj sali u zgradi lokalne samouprave, a početak sednice zakazan je za 9.00 časova.

U sazivu upućenom odbornicima, predložen je dnevni red koji sadrži 12 tačaka, od kojih je prva izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za 2017. godinu za period  januar-jun.

Zatim sledi razmatranje izmena i dopuna programa poslovanja  za 2017. godinu u javnim  preduzećima: JKP „Vodokanal“, JKP „Prostor“, JKP „Čistoća“ i JKP „Zelenilo“.

Odbornici će odlučiti i o Predlogu odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgrada, Predlogu odluke o utvrđivanju pravaca pružanja državnih puteva prvog B reda broj 12 i drugog A reda broj 07  koji prolaze kroz Sombor.

Biće razmotreni i predlozi odluka o sprovođenju konkursa za imenovanje direktora u JKP „Parking servis Sombor“ i JKP „Vodovod“  Bezdan, kao i predlog izmena i dopuna rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća.

Na 16. sednici Skupštine grada Sombora biće razmotreni i imovinsko-pravni predmeti, kao i predlozi Odbora za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose Skupštine grada Sombora.

Originalan saziv  16. sednice Skupštine grada Sombora dostupan je ovde.

Izvor: sombor.rs