fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Šta vas čini srećnim i zadovoljnim? Blizance pravi prijatelj, Ovna akcija, Raka dobra hrana

Sreća

OVAN

Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu veštinu do savršenstva – savetuje Lang i dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, biciklizma do joge ili pilatesa.

Ovan je vatreni znak, a njima su potrebne akcija i fizička aktivnost, inače se osećaju kao da stoje u mestu s viškom energije. Takođe, vole da budu najbolji, pa im savladavanje nove veštine pruža osećaj zadovoljstva.

BIK

Imaju odličan osećaj za boju i stil. Oni znaju šta je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje. Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživati – savetuje Lang.

BLIZANCI

Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspirišu, teraju na razmišljanje i spremni su da razgovaraju o svemu. Vaš um je uvek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor ko će vam pomoći da složite svoje ideje i misli.

Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam da pobudite svoju znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja – kaže Lang.

RAK

Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših creva. Postoji veza između vašeg uma, tela i duha, a ta veza počinje i završava se u stomaku – napominje Lang.

LAV

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću vam je potrebna i redovna doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjaće vaš duh.

DEVICA

Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi. Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Rad u bašti, kuvanje ili slikanje su neki od načina na koji možete da opustite svoj nervni sistem.

VAGA

U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vežbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije. Vama najviše odgovaraju lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustiće vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše rešiti stresa – kaže Lang.

ŠKORPIJA

Ljubav kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova – kaže Lang i dodaje da, ako trenutno nemate nameru da se povezujete s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako biste postigli slične ishode, poput joge ili pevanja, prenosi 24sata.hr.

STRELAC

Strelac uvek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, “odlutajte”‘ u prirodu i podignite raspoloženje – savetuje Lang.

JARAC

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada biste svoj marljivi fokus usmerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećiće vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj.

VODOLIJA

Vodolije imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svetom. Aktivnosti s altruističnim fokusom doneće vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osećaj da ste potrebni i da imate svrhu – savetuje Lang.

RIBE

U teškim vremenima stvaranje umetnosti poput plesnih pokreta, pevanja ili pisanja, mogli bi da vam pomognu da se osećate bolje – savetuje Lang.

Preuzeto: 24sedam
Foto: pixaba.com
Tagovi:
Pročitajte još: