U sredu novo predavanje u apatinskom Klubu za stare

U sredu, 12. juna, sa početkom u 17 sati, u Klubu za stare u Apatinu biće održano predavanje na temu ,,Zdrava fizička aktivnost u zreloj životnoj dobi’’. Ovo predavanje biće realizovano zahvaljujući saradnji sa dvadesetosmogodišnjim Nemanjom Stojisavljevićem, po struci fitness instruktorom – licenca FISAF Intetnational. Stojisavljević je osnivač Bodi bilding i fitnes sportskog udruženja “Esfitness”, a ovim poslom se bavi dve godine. Nemanjin rad se zasniva na pružanju adekvatnih personalnih i polupersonalnih treninga, sve u skladu sa njihovim sposobnostima i ciljevima. Takođe, njegov rad se bazira i na kompletom sistematskom evolviranju, kako fizički-zdravstveno, tako i karakterno, kroz unapred pripremljen trening i dobru atmosferu.

  • Pozivamo sve naše članove, kao i one koji to žele da postanu, da nam se pridruže u sredu od 17 sati na predavanju koje će naš prijatelj Nemanja Stojisavljević održati u Klubu za stare. Osim upoznavanja sa načinom na koji mogu da održe dobru formu i sačuvaju zdravlje, svi prisutni će imati priliku čuti još puno korisnih saveta primerenih njihovoj životnoj dobi i opštem zdravstvenom stanju. Koristimo priliku da zahvalimo Nemanji što se odazvao našem pozivu i još jednom pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju predavanju, poručuju iz apatinskog Gerontološkog kluba.

Podsećamo, Klub za stara i odrasla lica u Apatinu radi pri Domu za stare i penzionere, ali kao posebna jedinica, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Osim redovnih dnevnih aktivnosti, u saradnji sa udruženjima, organizacijama I pojedincima, Klub često organizuje različite vrste radionica, predavanja, izleta I slično. Pored svega navedenog, svi članovi su u mogućnosti, u prijatnom ambijentu Kluba, pročitati dnevnu štampu, koristiti se internetom, ili se prosto družiti uz čaj i kafu. Članstvo u Klub je potpuno besplatno.