fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Uspeh fudbalera kulske opštine

FK Hajduk 1912, Kula

Utakmica 24. kola Srpske lige Vojvodina, koja je odigrana između fudbalera „Hajduka 1912“ iz Kule i „1. maja“ iz Rume, završena je nerešeno, bez golova. Iako su ostali bez bodova, Kuljani su sigurni, budući da su već obezbedili opstanak u ligi.

Nisu odmarale ni ekipe iz Ruskog Krstura i Lipara, koje su igrale opštinski derbi u okviru Područne lige Sombor, a ishod meča bio je rezultat 3:1 u korist „Rusina“. Najefikasniji u pobedničkim redovima bili su dvostruki strelac, Filip Vujović i Sajanković. Pobedu su zabeležili i fudbaleri „Crvenke“, koji su pred domaćom publikom, bili bolji od ekipe „Borca“ iz Bačkog Gračaca, rezultatom 3:0. Zaslužni za pobedu bili su Božičić, sa dva postignuta gola, i Jovanović. U sledećem kolu Crvenčani će ugostiti ekipu „Budućnosti“ iz Gložana, fudbaleri „Rusina“ će odmeriti snage sa „Našom Zvezdom“ iz Silbaša, a „Lipar“ se sastaje sa ekipom „Soko“ iz Nove Gajdobre.

Na utakmicama Međuopštinske lige Sombor-1.razred uspeh su zabeležila sva tri predstavnika kulske opštine. Naime, ekipa „Kule“ je, golom Čvokića, slavila protiv „Radničkog“ iz Sombora, rezultatom 1:0. Istim rezultatom, završen je i meč između sivačkog „Poleta“ i ekipe „Omladinca“ iz Bukovca, a jedini gol postigao je Holovati. Ubedljivu pobedu zabeležili su fudbaleri „Mladosti“ iz Kruščića koji su slavili rezultatom 5:0 protiv „Omladinca“ iz Deronja. U narednom kolu „Kula“ će, pred svojom publikom, igrati sa „Dinamom 1923“ iz Bačkog Brega, „Polet“ gostuje u Aleksi Šantiću, dok će ekipa „Mladosti“ iz Kruščića odmeriti snage sa fudbalerima „Omladinca“ iz Bukovca.

Tagovi:
Pročitajte još: