Uspešan vikend apatinskih odbojkašica

Odbojkašice Apatina odlično su započele takmičenje u “Mini ligi” za prvaka Prve lige Sever. One su na svom terenu savladale ekipu Vrbasa sa 3:2 u setovima i tako nastavile sa serijom dobrih igara i pobeda sa kojima su ostale na vrhu tabale. Apatinke su nakon velike borbe i pet odigranih setova slomile otpor čvrstih gošći koje su u pojedinim trenucima bile ravnopravan rival. Domaće igračice su vodile sa 1:0 i 2:1 u setovima ali se uporne gošće iz Vrbasa nisu predavale. U petom setu, domaći tim je bio bolji i na kraju zasluženo slavio sa 3:2.

OK Apatin je u 2020 godini odigrao šest utakmica i zabeležio šest pobeda. Sa 37 osvojenih bodova Apatin se i dalje nalazi na prvom mestu na tabeli.  Ostale selekcije OK Apatin su takođe bile uspešne u vikendu za nama. Pionirke su u subotu na svom terenu u utakmici pionirskog prvenstva Vojvodine pobedile Hajduk iz Kule sa 3:0 u setovima, a kadetkinje su pobedom započele  takmičenje na kadetskom prvenstvu Vojvodine, pošto su u subotu u Temerinu, sa maksimalnih 3:0 u setovima, slavile protiv domaće ekipe Blok Aut.

Četvrtu pobedu na kraju vikenda ostvarile su igračice koje nastupaju za drugu ekipu OK Apatin, koja se u seniorskoj konkurenciji takmiči u Drugoj Vojvođanskoj ligi. Apatinke su u nedelju uveče slavile u Odžacima,  ŽOK “Wolfland”- OK “Apatin 2” 0:3, a mlade odbojkašice Apatina se nalaze na 3 mestu na tabeli.