Veljko Ražnatović boksuje u Superligi Srbije i to za klub iz Sombora

Mladi srpski bokser je bio specijalni gost na memorijalu “Miroslav Gucunja”

Iako u jeku priprema za svoj deveti profesionalni mec perspektivni srpski bokser Veljko Raznatović danas se iz kampa na Avali na poziv Humanitarne organizacije “Junak” uputio u Sombor gde je bio specijalni gost na bokserskom spektaklu,prvom memorijalu Miroslav Gucunja.

Dogadjaj u samom centru ovog vojvodjanskog grada organizovan je u čast pokojnog Miroslava koji je sa samo 21 godinom dao život za Srbiju na Košarama i kojeg njegovi sugradjani Somborci nikada neće zaboraviti. Veljko je uručio plaketu pobedniku turnira i majci Miroslava Gucunje,Kosani.

 Velika mi je čast sto sam bio deo Memorijala Miroslav Gucunja. Takve junake kao sto je bio on, kao i svih 108 golobradih mladića koji su život dali za našu Srbiju, ne smemo nikada da zaboravimo. Vrlo emotivan trenutak je bio kada sam majci srpskog junaka,Kosani,dodeljivao plaketu,naježio sam se.

-Do neba hvala Miroslavu i svim junacima sa Košara što su nas odbranili – u dahu je rekao Raznatović.

Organizator dogadjaja Stojan Knezevic,alfa i omega BK Sombor,obrazlozio je odluku da bas Veljko uruci plakete.

– Ražatović je perspektiva našeg olimpijskog i profesionalnog boksa. Takođe je i veliki patriota i humanista – izjavio je Stole i otkrio da će Veljko sledeće sezone boksovati bas za BK Sombor u Superligi Srbije.

Preuzeto: telegraf.rs