fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) „Apatinska pivara“ uručila još 20 alkometara Upravi saobraćajne policije

„Apatinska pivara“ uručila još 20 alkometara Upravi saobraćajne policije 4

Već sedamnaest godina, „Apatinska pivara“, sprovodi kampanju pod nazivom „Kad pijem ne vozim“. Tim povodom, generalni direktor Pivare, Igor Vukašinović, danas je uručio 20 alkometara najnovije generacije Upravi saobraćajne policije, te je izrazio nadu da će ovo doprineti i dodatno podići svest vozačima kada je reč o bezbednosti u saobraćaju.

Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova zahvalio se ovoj kompaniji na društvenoj odgovornosti. On je istakao da Uprava saobraćajne policije, zajedno sa predstavnicima „Apatinske pivare“ posećuje sve sajmove, te da zajednički apeluju da se promeni svest i stav o učešću vozača u saobraćaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

– „Apatinska pivara“ već 17 godina donira ne samo alkometre, nego i drugu opremu Saobraćajnoj policiji i time daje direktan doprinos u kontroli saobraćaja, a mi time unapređujemo bezbednost saobraćaja. Svakako bih iskoristio priliku da vas pozdravim u ime ministra unutrašnjih poslova, Bratislava i da kažem da smo zajedno već 17 godina rame uz rame sa predstavnicima kompanije „Apatinske pivare“ – rekao je Lakićević.

On je istakao i da gledajući sve parametre kada je reč o bezbednosti u saobraćaju na teritoriji Republike imamo smanjenje saobraćajnih nezgoda, kao i broj poginulih i povređenih lica u odnosu na proteklu godinu, ali da se još mora raditi kako bi se dostigli željeni ciljevi.

-Mogu da obećam da će pripadnici Saobraćajne policije učiniti sve i dati maksimalne napore da održimo povoljan trend bezbednosti saobraćaja koji trenutno imamo u Republici Srbiji – zaključio je načelnik Uprave saobraćajne policije.

Tagovi:
Pročitajte još: