(VIDEO) Asflatiran put i plato do “štofarske” zgrade

U okviru radova na saniranju putne infrastrukture danas je Damjan Miljanić, direktor JKP „Komunalac“ obišao radove koje obavlja „Bačka put“, kod zgrade u blizini „Štofare“. Stanari zgrade su danas dobili potpuno nov put koji zgradu spaja sa kolovozom u ulici Josipa Kramera.

Direktor JKP Komunalac-a je tom prilikom podsetio da ovo nije jedini posao na ovoj lokaciji, da je ovde urađeno igralište za decu, zgrada je osvetljena,a u planu je rekonstrukcija hidranta.
-Danas kod „štofarske“ zgrade nastavak je pojačanog održavanja koje je započeto u prethodnom periodu, uređeno je dečije igralište, uređeni su prostori oko kontejnera ,a sada se pristupilo asfaltiranju pristupnog puta i platoa koji dolazi do same zgrade. U razgovorima sa stanarima locirali smo neke probleme koje možemo u narednom periodu da rešimo. Zgrada nema hidrantski razvod i ima probleme sa protivpožarnom opremom. Mi možemo, deo tih stvari sa izgradnjom hidranta da sredimo. U narednom periodu nastavi ćemo pojačano i dodatno održavanje, ne samo zelenila već i sitnih i krupnih komunalnih problema. Ekipe „Bačka put“-a asfatiraju ovaj prilazni put koji je bio problematičan godinama, sada će on biti potpuno novo-urađen, a to će značiti puno stanarima ove zgrade.

Stanarka, Milica Vojvodić ovim povodom je izrazila zahvalnost predsedniku opštine, njegovim saradnicima i direktoru JKP „Komunalac“ što su izašli u susret stanarima zgrade i rešili dugogodišnje probleme. Stanari ove zgrade su većinom penzioneri i bolesna lica, a zahvaljujući novom putu koji se danas radi biće olakšan prilaz zgradi. Takođe se zahvalila na uređenom igralištu za decu, osvetljenju u zgradi i hidrantu koji će uskoro biti postavljen, kojim će se olakšati život stanarai učiniti kvalitetniji i bezbedniji.