Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Bački Monoštor dobija video nadzor u centru sela

Bački Monoštor je mesto u kojem se u proteklom periodu zaista mnogo toga uradilo na poboljšanju infrastrukture, ali i u sprovođenju drugih projekata koji unapređuju svakodnevni život u ovom mestu.

Jedan od takvih projekata je upravo u toku, a to je postavljanje video nadzora na zgradu mesne zajednice i na Dom kulture, kao i postavljanje i remont već postojećih protivpožarnih aparata. Kako je istakao Stipan Benić, predsednik MZ Bački Monoštor, ni ovo mesto nije izuzetak kada su razni oblici vandalizma u pitanju, te su upravo iz tog razloga odlučili da postave nadzorne kamere, kako bi svaki pokušaj neadekvatnog ponašanja bio sankcionisan.

“Bački Monoštor, kao i sva mesta u okolini, suočava se sa pojavama raznih oblika vandalizma, maloletničke delikvencije i krađa, tako da smo mi zahvaljujući podršci grada Sombora, na zgrade Mesne zajednice i Doma kulture postavili video nadzor, koji će u velikoj meri olakšati posao nadležnim organima u slučaju da dodje do bilo kakvog oblika vandalizma“, rekao je Benić.

Da predstavnici Mesne zajednice Bački Monoštor vode računa o svojim građanima pokazuje i projekat, čija je dokumentacija u izradi, a tiče se energetske efikasnosti.

“U sklopu projekta energetske efikasnosti, stručna lica su premerila prostorije koje koristi mesna zajednica, a za početak to su Dom kulture, Centar građanskih aktivnosti i biblioteka. Na osnovu toga će biti urađen projekat termoizolacije i grejanja pomenutih objekata“, dodao je predsednik mesne zajednice ovog mesta.

Tagovi:
Pročitajte još: