(VIDEO) Dečija zabavna olimpijada

Ženski odbojkaški klub „Hajduk“ uz podršku opštine Kula ove godine prvi put organizuje za svoje najmlađe sugrađane veoma zanimljivu manifestaciju. Cilj ove manifestacije je da najmlađe animiraju da se bave sportom i da im ukažu na to koliko je važno da deca budu fizički aktivna i kvalitetno organizuju svoje vreme.

Trener u ovom klubu, Milorad Lazić istakao je da u saradnji i uz veliku podršku opštine Kula ženski odbojkaški klub „Hajduk“ po prvi put organizuje za svoje najmlađe sugrađane Dečiju zabavnu olimpijadu, koja ima za cilj unapređenje školskog sporta, kao i da roditeljima prenese poruku o tome koliko je važno da deca imaju fizičke aktivnosti i kvalitetno organizovano vreme van kuće, već od ranog detinjstva.
Pozivamo sve roditelje, bake i deke da 3. novembra u hali Osnovne škole „Petefi brigade“ od 10 časova zajedno uživaju u igrama bez granica koje će zahtevati spretnost, koncentraciju i timski rad. Mališani će imati mogućnost da se druže sa maskotama uz muziku, ples i na kraju probude maštu uz likove iz predstave Lepotica i Zverko. Za sve učesnike obezbeđene su diplome, majice i još mnogo iznenađenja.