fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Jovan Nikolić najbolji bokser 4. Memorijalnog turnira „Miroslav Gucunja“

Nemanja Nikolić najbolji bokser 4. Memorijalnog turnira „Gucunja Miroslav“ 5

U znak sećanja na srpskog junaka sa Košara, u Somboru je održan četvrti po redu Memorijalni turnir „Miroslav Gucunja“. S tim u vezi, u Velikoj sali Skupštine Grada, gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković i načelnik Zapadnobačkog okruga, Goran Nonković, upriličili su prijem borcima sa Košara, porodicama nastradalih, kao i predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida, bokserima iz Srbije i Mađarske i predstavnicima Bokserskog kluba „Sombor“. Nakon prijema u skupštinskoj sali, položeni su venci na Spomenik žrtvama ratova 1990-1999.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Tradicionalno, na Glavnoj ulici, održali su se bokserski mečevi, a početak Memorijalnog turnira označen je intoniranjem himne „Bože pravde“ uz obraćanje predstavnika boraca s Košara, i uručenjem cveća majkama poginulih boraca.

Učešće na Turniru uzelo je 18 boksera iz šest klubova, a somborska publika imala je priliku da odgleda devet borbi. Za najboljeg boksera proglašen je Jovan Nikolić, Bokserski klub „Sombor“, kome je posebnu plaketu uručila majka Miroslava Gucunje.

Memorijalni turnir „Miroslav Gucunja“ organizovao je Bokserski klub „Sombor“, uz podršku Grada Sombora i Bokserskog saveza Srbije.

Tagovi:
Pročitajte još: