fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Kešelj donirao sportsku opremu FK „Dinamo“ iz Sonte

Kešelj i sportisti

Državni sekretar u Ministarstvu sporta, Marko Kešelj, u okviru obilaska klubova u manjim sredinama, posetio je trening Fudbalskog kluba „Dinamo“ u Sonti. Dobrodošlicu su mu poželeli predsednica opštine Apatin, Dubravka Korać, sa saradnicima, predstavnici Mesne zajednice „Sonta“ i predsednik FK „Dinamo“, Branko Tetkov.

Ovom prilikom, Kešelj je Fudbalskom klubu donirao sportsku opremu.U sklopu akcije imamo želju da obiđemo što više sportskih klubova, tako da danas sam ovde i izuzetno sam zadovoljan što sam video ovakav broj dece, koji sa ovakvim entuzijazmom se bave fudbalom i ova sitna i mala donacija je samo u svrhu toga da oni imaju što bolje uslove za trening“, rekao je Kešelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Predsednica opštine Apatin, Dubravka Korać, zahvalila se Marku Kešelju na poseti manjoj sredini kao što je Sonta.
„Ovo je klub koji ima izuzetno dugu tradiciju, bez malo jedno aaaaaa jedno stoleće, sto godina treba da obeleži i naša je sreća što je još uvek aktivan. Meni je drago aaaa što ćemo uz pomoć i Ministarstva i pokrajinskih sekretarijata imati priliku u narednom periodu da radimo na aaaa popravci i održavanju ove infrastrukture i da obezbedimo što bolje uslove za svu decu koja ovde aaaa vrlo rado treniraju fudbal“, zaključila je Korać.

Tagovi:
Pročitajte još: