Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(VIDEO) Nova autobuska stajališta u Liparu

Opština Kula u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećima koristi lepo vreme kako bi dodatno uredila javne površine u svim mestima opštine Kula. Tako su u Liparu ovih dana postavljena dva nova autobuska stajališta, radi se staza do spomenika, sređuje se učionica, a biće urađeno i grejanje u Domu zdravlja. Po rečima predsednika opštine Kula Velibora Milojičića, radovi su intenzivirani i potrebno je iskoristiti ovo lepo vreme kako bi i Lipar izgledao što lepše:” Uradilo se mnogo toga i svakako se neće na tome stati, a najveće zasluge za to što se sve dešava u Liparu idu na adresu mlađe populacije građana Lipara na čelu sa Nikolinom Dragić koja nam je ukazala na niz problema koji muče gradjane Lipara i na neki način nas je naterala da krenemo u rešavanje tih problema. Takodje bih istakao saradnju sa Savetom mesne zajednice Lipar gde smo na nekoliko sednica locirali probleme i krenuli u njihovo rešavanje. Bez obzira na političke razlike koje postoje u Liparu, naša je obaveza saradnja sa svim institucijama i sigurno da nećemo obraćati pažnju na političko opredeljenje gradjana već ćemo raditi na napretku Lipara”, istakao je predsednik Opštine Kula Velibor Milojičić.

Kako je istakla Nikolina Dragić, u Liparu je do sada urađen velik posao:” Zbog toga što je do sada urađen zaista ogroman posao u Liparu, želela bih da se zahvalim Opštini Kula koja je posebno podržala nas mlade ali i sve ostale građane mesta Lipar. Takodje bih želela da se zahvalim i Damjanu Miljaniću direktoru Javnog komunalnog preduzeća “Komunalac” na razumevanju, koji je zajedno sa svojim radnicima i nama meštanima Lipara uradio veliki posao za naše mesto da Lipar postane zdravije, lepše, bogatije i naprednije mesto za život” istakla je Nikolina Dragić.

Kako je najavljeno, radovi će se nastaviti sve dok vremenske prilike to budu dozvoljavale a sve na dobrobit svih građana Lipara.

 

Tagovi:
Pročitajte još: