fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(VIDEO) Nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica otvorena u Kuli

Otvaranje Banke Poštanska štedionica

Danas je, u Kuli, svoju ekspozituru otvorila Banka „Poštanska štedionica“. Simboličnom presecanju vrpce prisustvovali su, direktorka filijale Subotica, Isidora Đaković i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić.

Prema rečima direktorke filijale, ovo je pedeseta ekspozitura u Vojvodini, a druga na teritoriji opštine Kula, pošto je prethodno otvoren samostalni šalter u naseljenom mestu Sivac. Ovom prilikom, Isidora nam je rekla i nešto više o programima koje „Poštanska štedionica“ nudi građanima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Što se tiče naše palete, mi smo najpovoljniji. Imamo sve od kredita, DINA kreditne kartice koje su sada u Srbiji najpovoljnije, što se tiče računa najpovoljniji, i to već znaju građani opštine Kula. Ja sam uverena i sigurna da ćemo ovde jako dobro poslovati kao i u samostalnom šalteru Sivac“, poručila je Isidora Đaković.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, istakao je da svaki privredni subjekat nosi sa sobom veliku važnost, ali da otvaranje ekspoziture jedne renomirane banke kakva je „Poštanska štedionica“ jeste događaj koji ima poseban značaj za opštinu Kula i sve njene građane.

„Poštanska štedionica je državna banka i partner je u mnogim projektima. Zadovoljstvo mi je što prisustvujem danas ovde, ovome činu početka rada, i uveren sam da će se ona i dalje širiti, i širiti svoju mrežu i na teritoriji naše opštine i naše države“, istakao je Miljanić.

Posetioci su na otvaranju ekspoziture imali priliku da uživaju i u muzičkom programu koji je priredio „Garavi sokak“.

Tagovi:
Pročitajte još: