(VIDEO) Ubedljiva pobeda Crvenčana protiv Radničkog  iz Sombora

Najubedljiviju pobedu fudbaleri Crvenke zabeležili su proteklog fudbalskog vikenda, kada su u 10.kolu prvenstva fudbalske lige Vojvodine pobedili ekipu „Radnički“ iz Sombora sa 5:0. Ovom pobedom Crvenka je dospela na 10. mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

„Možemo bolje, to smo pokazali sada na ovoj utakmici sa Radničkim i kad se sve složilo kako sam zamislio, došao je i rezultat. Pobedili smo jednu dobru ekipu sa 5:0. Igrači su odigrali odlično, ispoštovali su sve ono što sam tražio od njih i mogu da kažem da je problem prethodnih utakmica bio taj što nismo imali pun sastav. Ali već se slažu kockice i oni razumeju sve što im tražim, tako da očekujem da u narednom periodu nastavimo. Vezali smo tri utakmice bez poraza i očekujem  da se taj niz nastavi i dalje“, kaže trener FK „Crvenka“ Milan Vujaković.

Već danas pred fudbalerima Crvenke je novi izazov, u četvrtfinalu kupa na teritoriji područnog fudbalskog saveza Sombor idu u goste „Mladosti“ u Bački Petrovac.

„Danas idemo u Bački Petrovac, igramo Kup utakmicu, gde će šansu dobiti igrači koji su do sad manje igrali i neki omladinci. Očekivanja su da pobedimo. Mi ćemo svaku utakmicu ići na pobedu. Važna utakmica nam sledi i u nedelju, u Odžacima protiv „Tekstilca“. To je jedna dobra ekipa, koja bolje stoji na tabeli od nas, igraju na svom terenu i neće nam biti lako, međutim mi dobro radimo, dobro treniramo i ja očekujem pobedu na toj utakmici“, kaže Vujaković i napominje da su njegova očekivanja da do kraja polusezone budu u prvih pet timova na tabeli.

„Imamo kvalitet, uprava stoji čvrsto iza nas i omogućava nam skoro idealne uslove za rad za ovaj rang takmičenja. Tako da sve uslove i preduslove imamo da napredujemo“ ističe trener Crvenčana.