Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Aktivnosti kulskih komunalnih preduzeća u prethodnoj nedelji

Kraj aprila i toplije vreme za radnike javnih komunalnih preduzeća obično znače početak aktivnosti na uređenju zelenih površina. U skladu sa tim, u Kuli, ekipa odeljenja „Čistoća“ JKP „Komunalac“, tokom prethodne nedelje uredila je zelene površine u ulici Maršala Tita, na dečijim igralištima, oko fekalnih podstanica i u širem centru Kule, te je većina travnatih površina pripremljena za tretiranje protiv pojave krpelja.

Ekipa radne jedinice „Vodovod“ je sanirala kvarove na vodovodnoj mreži u ulicama Vuka Karadžića i Maršala Tita, i pomogla u gašenju požara koji je izbio u domaćinstvu u ulici Veljka Vlahovića.

Električari odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” izvršili su zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete u Sivcu i Liparu.

U Ruskom Krsturu i Kruščiću, pored redovne dezinfekcije ulica i javnih ustanova, radnici JKP „Ruskom“ pokosili su i uredili zelene površine u centru oba naselja, oko bazena, izletišta Šumice i prostora oko kapele.

Radnici JKP „Vodovod“ iz Crvenke, pokosili su zelene površine u ulici Moše Pijade i Maršala Tita, te sanirali kvarove na vodovodnoj mreži u ulicama Sime Šolaje, Desanke Maksimović i Moše Pijade.

Radnici JKP “Radnik”, tokom prethodne nedelje, uz dezinfekciju i tretiranje površina kako bi sprečili pojavu korona virusa, nastavili su uređenje zelenih površina. Tom prilikom pokošen je prostor centra, parka, oko kapele, Mali Stapar, prostor oko teretane na otvorenom, oko Županije i na fudbalskom stadionu „Polet“. Takoće, ekipa ovog komunalnog preduzeća izvršila je i priključenje novog korisnika na vodovodnu mrežu.

Tagovi:
Pročitajte još: