fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Pregled aktivnosti javnih komunalnih preduzeća na teritoriji opštine Kula

Početkom prethodne radne nedelje, ekipa Čistoće JKP „Komunalac“, uklonila je posečeno šiblje i grane u Bloku 13, nakon toga, tokom nedelje nastavljeno je uređenje zelenih površina. Pokošene su javne površine u ulici Maršala Tita, Lenjinovoj, Veljka Vlahovića i prostor oko starog groblja, a krajem nedelje izbušene su rupe i posađene sadnice uz obalu Velikog bačkog kanala. Ekipa odeljenja Urbanističko planiranje i održavanje puteva izvršila je kontrolu i popravku svetiljki ulične rasvete, orezivala i oblikovale krošnje ukrasnog bagrema u ulici Josipa Kramera. U sklopu održavanja putne mreže, kontrolisani su i ispravljani saobraćajni znakovi na više lokacija. Radnici odeljenja Vodovod JKP „Komunalac“ sanirali su kvar na vodovodnoj mreži u Lenjinovoj ulici. Odeljenje Zoohigijena započelo je akciju besplatnog čipovanja, vakcinisanja i sterilizacije pasa.

U Sivcu su radnici JKP „Radnik“, pored redovnog uređenja javnih površina, kao i svakoga petka, odnosili kabasti otpad. Saniran je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Maršala Tita.

Ekipa JKP “Vodovod” Crvenka nastavila je radove na uređenju izletišta Potok. Početkom nedelje, pokriven je objekat i rekonstruisan krov. Pokošene su zelene površine na groblju, očišćena pumpa  fekalne stanice na uglu ulica Moše Pijade i Žarka Zrenjanina. Saniran je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Petra Drapšina i kvar na pumpi fekalne stanice u ulici Žarka Zrenjanina.

U Ruskom Krsturu radnici JKP „Ruskom“ postavili su klupe u Novom naselju i  centru. Takođe, u ovom naselju uređene su zelene površine na više lokacija.

Tagovi:
Pročitajte još: