Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Karatisti „Hajduka“ na prijemu kod predsednika opštine Kula

KK Hajduk

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, upriličio je prijem za juniorsku ekipu Karate kluba „Hajduk“. Prijemu su prisustvovali karatisti Mihajlo i Miloš Krnajac, Marko Pucar i Glorijan Štrangar i trener Nikola Greber.

Tokom razgovora, bilo je reči o uspešnoj sezoni ovog sportskog kolektiva, a neizbežna tema bila je potencijalna lokacija karate sale, s obzirom da karatisti „Hajduka“ treniraju na tri lokacije, te bi im izgradnja nove sale znatno olakšala uslove treniranja i samo funkcionisanje.

Trener KK „Hajduk“, Nikola Greber, zahvalio se predsedniku opštine na izdvojenom vremenu i istakao je da je iza njih veoma uspešna sezona, koja je krunisana istorijskim uspehom i titulom Mihajla Krnajca na Međunarodnom takmičenju „Liga mladih“ u Poreču.

„Najpre želim da se zahvalim, u ime kluba i u moje lične ime, predsedniku Damjanu Miljaniću što je izdvojio vreme za nas. Iza nas je jedna fenomenalna sezona i iz godine u godinu dižemo nivo forme i ostvarujemo sve bolje uspehe. Ovi momci su ekipni osvajači Kupa i Prvenstva Srbije i radi se o ozbiljnim pojedincima i timskim igračima. Svojevrsna kruna sezone je istorijski uspeh Mihajla Krnajca u Poreču i svi u klubu smo ponosni. Sa predsednikom opštine razgovarali smo i na temu prostorija gde bismo mogli da obavljamo trenažni proces i  da dođemo svi pod isti krov, jer trenutno treniramo na tri lokacije te se nadamo da ćemo u skorije vreme rešiti i to pitanje“, rekao je Greber.

Juniori „Hajduka“ su ekipni prvaci Kupa i Prvenstva Srbije, a Mihajlo Krnajac, osvajač zlata na „Ligi mladih“, ističe da je njegov lični imperativ u budućnosti nastup na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Takođe, optimista je kada su u pitanju budući izazovi za njega i njegove klupske kolege.

„Na turniru u Poreču imao sam šest mečeva, a u mojoj kategoriji nastupilo je preko devedeset takmičara. Što se tiče narednih izazova, očekuju me Evropsko i Svetsko prvenstvo, gde se nadam da ću ostvariti sličan uspeh. Imam veliku podršku ljudi iz kluba i mojih klupskih drugova, a u bliskoj budućnosti očekujem da nastavimo istim stazama uspeha kojima idemo moji klupski drugovi i ja“, zaključio je Krnjajac.

Tagovi:
Pročitajte još: