Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Da, i to je moguće! Trikovi koji će vam pomoći da više ne kasnite na posao

Alarm

Preumorni ste i teško se budite, a još teže je kad legnete kasno. A kad se spremite za posao i požurite, autobusa baš tad nema. Kako da se pred šefom ponovo opravdate za kašnjenje?
Probajte neke od ovih trikova, ne mogu da škode!

Izaberite iritantnu melodiju alarma

Možda za vas nije dovoljno glasno uobičajeno zvono telefona ili budilnika. Ukoliko imate čvrst san, zamolite ukućane da vas bude dok ne ustanete iz kreveta. Namestite čak i alarm koji će vas podsetiti da je vreme da krenete iz kuće. Promenite melodiju alarma na neku iritantniju.

Ne meškoljite se u krevetu

Mnogi vole da ostanu u krevetu bar pet minuta posle buđenja. Međutim, još pet minuta brzo se pretvori u još deset i pre nego što uopšte uspete da uhvatite malo sna, već debelo kasnite. Ustanite odmah i pokrenite se. Tuširanje će vas razbuditi, ali nemojte odugovlačiti jer, iako vam prija topao tuš, imajte na umu da ćete zakasniti ako se predugo zadržite.

Uveče spremite odeću

Večita borba sa ormarom razlog je zbog kog mnoge žene kasne na posao, a ta stvar je lako rešiva: pre spavanja odaberite šta ćete obući i držite se odluke. Ključ od stana, rokovnik, punjač za laptop… Sve to spakujte i pre nego što odete u krevet i ujutru će vam biti mnogo lakše.

Tagovi:
Pročitajte još: