Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Mladi raspravljali o nacrtu Lokalnog akcioni plan-a

Javna rasprava nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade (LAP) Grada Sombora za period 2017-2021 godine održana je 1. februara 2017. godine i predstavnici somborskih organizacija mladih imali su mogućnost da ocene ovaj strateški dokument za mlade.

Javnoj raspravi su prisustvovali predstavnici UG „Somborski edukativni centar“, UG „Centar za razvoj PLANETA“, Gimnazije „Veljko Petrović“, Udruženja organizacija tehničke kulture, Inicijative somborske omladine, Udruženja „Dosta je bilo!“ i Saveta za mlade.

Dokument je prezentovala Antonija Kosanović Nađ, predsednica radne grupe za izradu nacrta LAP-a za mlade i član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine.

Prema rečima predsednice radne grupe, cilj izrade ovog strateškog dokumenta jeste unapređenje  položaja mladih na teritoriji Grada.

Sugestije na LAP ćemo razmotriti na zajedničkom sastanku članova radne grupe  i Saveta za mlade. Sugestije koje mogu unaprediti ovaj dokument će biti prihvaćene – kazala je Antonija Kosanović Nađ – navodi se u dopisu Poslova informisanja i odnosa sa javnošću Gradske uprave grada Sombora.

Tagovi:
Pročitajte još: