Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

OVO NIKAD NIJE VIĐENO U SRBIJI- SPEKTAKULARNA KONVENCIJA SNS U SPORTSKOM CENTRU “SLANA BARA” Svi na jednom mestu, za bolje sutra! Upriličen veličanstven program

Novi Sad

Završna konvencija Srpske napredne stranke, pred lokalne izbore u nedelju, 2. juna, napunila je Sportski centar “Slana bara”, a domaćin događaja je premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević.

Jedinstveni događaj posvećen je retrospektivi onoga što je urađeno za 12 godina u Srpskoj Atini, omladinskoj i evropskoj prestonici kulture, ali još važnije od toga, posvećen je svemu onome što SNS i koalicioni partneri žele da realizuju u narednom periodu. Posvećen je viziji Aleksandra Vučića i SNS kako Novi Sad i čitava Srbija treba da izgledaju u budućnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Na ovoj konvenciji Miloš Vučević i SNS ukazaće posebnu zahvalnost pojedincima bez kojih ovaj napredak Grada i kvalitetnijeg života ne bi bio moguć, kao i za sve što treba da se realizuje. Među njima su univerzitetski profesori, novosadski studenti i omladina, zdravstveni radnici, sportisti i svi drugi profesionalci koji su dali nesebičan doprinos kako bi Novi Sad postao ono što je danas.

Premijer Srbije Miloš Vučević u svojim javnim obraćanjima neretko podseća da nalik porodici grad i država treba da imaju svoje domaćine. Upravo iz tog razloga, današnja konvencija se razlikuje od svih pređašnjih političkih događaja ovog tipa. Govornica i tradicionalno obraćanje stranačkih lidera, ustupili su mesto domaćinskoj atmosferi i prijateljskim razgovorima Novosađana koji dele viziju Srpske napredne stranke.

Tagovi:
Pročitajte još: