Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Projekat opozicije, Dinkova studentkinja i promoterka genocida u Srebrenici – Ko je Mila Pajić?

Mila Pajić

U Srbiji se poslednjih par godina dešava jedan društveno-politički fenomen u pogledu delovanja opozicije.

S obzirom da su opozicione političke stranke i njeni lideri do te mere kompromitovani i da imaju negativan politički rejting, kreatori opozicionog delovanja su pribegli formiranju raznih pokreta i grupa građana čiji su lideri mahom studenti, glumci, voditelji kao i ekološki aktivisti.

Mila Pajić se idealno uklapa u zadati okvir. Studentkinja je druge godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, što znači da je pod direktnim patronatom Dinka Gruhonjića, a samim tim je i deo njegovih jurišnih odreda koji se nazivaju STAV i koji su u više navrata nasiljem sprečavali održavanje izbora na Filozofskom fakultetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Takođe, Mila se brzo popela na opozicionoj lestvici i dobila je ogroman medijski prostor nakon što je apelovala da se Srbija optuži za genocid u Srebrenici.

Ona smatra da naše društvo neće napredovati ukoliko se srpski narod kolektivno ne optuži za genocid što je sa grupom svojih istomišljenika javno poručila i tu njenu izjavu možete da pogledate u sledećem videu:


Takođe, Mila Pajić se predstavlja kao jugoslovenka na društvenim mrežama, šireći bratstvo i jedinstvo, ali uz istovremeno optuživanje Srba da su genocidni.

Podsećamo, tokom jučerašnjeg dana Mila Pajić je sa grupom opozicionih aktivista prekinula održavanje izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta. Tom prilikom su mastilom isprskane kutije za glasanje i studenti koji su želeli da glasaju i fizički su napadani svi koji su želeli da ostvare svoje izborno pravo.

Tagovi:
Pročitajte još: