Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pod hitno je izbacite iz spavaće sobe! Zbog ove stvari se vrtite po celu noć i ne možete da zaspite

Ogledalo

Prema feng šui stručnjacima, najveća greška koju ljudi prave prilikom uređenja spavaće sobe je njen dizajn.

Stručnjakinja za feng šui Amanda Gibi Peters tvrdi da ako imate ogledala na zidu spavaće sobe, ona mogu uticati na kvalitet vašeg sna.

Detaljnije objašnjavajući svoju teoriju, rekla je da prema principima feng šuija, drevne kineske nauke o usklađivanju energija, ogledala mogu da poremete san jer povećavaju energiju.

Amanda je preporučila da testirate teoriju tako što ćete pokriti ogledalo u spavaćoj sobi i ostaviti ga tako nekoliko nedelja da biste videli razliku.

Prema feng šui principima, ogledala su moćan alat kada je u pitanju povećanje osvetljenja i udvostručavanje energije. Međutim, ona je očigledno usmeravaju na suprotan način.

Stručnjaci kažu da ne bi trebalo da postavljate ogledalo nasuprot krevetu, jer će ono odražavati energiju i držati vas budnim.

Laura Čerano, takođe stručnjakinja za feng šui, objašnjava kako spavaća soba treba da izgleda kada je delite sa svojim partnerom.

Kada delite krevet sa partnerom, umesto ogledala, daleko je bolje da sa svake strane kreveta postavite noćni stočić sa lampom. Ovo je simbolično stvaranje jednakog prostora za vas i vašeg partnera.

A kada je u pitanju položaj kreveta, nikada ga ne postavljajte uz zid.

– Protok energije i položaj nameštaja zaista mogu da poboljšaju san – objasnila je Laura Čerano.

Tagovi:
Pročitajte još: