Pregled komunalnih aktivnosti u opštini Kula

Ekipe radnih jedinica JKP „Komunalac“ tokom protekle nedelje, prateći plan rada redovnih aktivnosti, izvršile su kontrolu i čišćenje pumpi fekalnih stanica, orezivanje i uklanjanje grana na Fragmentu, kao i zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete na više lokacija u Kuli. Kvar nastao na vodovodnoj mreži u ulici Maršala Tita brzom intervencijom je saniran.

U Crvenki, radnici JKP „Vodovod“, pokosili su zelene površine oko potisnog voda i izvršili kontrolu i čišćenje pumpi fekalnih stanica. Tokom kontrole, izvršena je i zamena pumpe fekalne stanice u ulici Maršala Tita.

Ekipe JKP „Ruskom“, pored redovnog održavanja higijene javnih površina, uklanjale su stara i osušena stabla na više lokacija u Kruščiću, izvršile popravku šahti u dvorištu osnovne škole i dodatno tretiranje površina kako bi se suzbila pojava trave na stazi za trčanje u ovom naselju. Nastavljeno je košenja javnih površina u Ruskom Krsturu i Kruščiću.

U naselju Sivac, radnici JKP „Radnik“ pojačanim intenzitetom uređivali su zelene površine. Pokošeni su šančevi i bankine u glavnoj ulici, pružni prelazi, napušteni placevi i javne površine u Malom Staparu.